سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

ابوترابی: تعداد 2 هزار و 206 زندانی مهریه در کشور داریم

ابوترابی: تعداد 2 هزار و 206 زندانی مهریه در کشور داریم عضو کمیسیون شوراهای مجلس با بیان اینکه تعداد 2 هزار و 206 زندانی مهریه در کشور داریم، گفت: طرح جدید مجلس به دنبال جلوگیری از ثبت مهریه‌های سنگین است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 25
کد خبر: ۲۱۰۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: امروز در کشور 2 هزار و 206 زندانی مهریه داریم که باید جلوی روند افزایش زندانی در این حوزه هرچه زودتر گرفته شود.

 

وی افزود: طرح مجلس در شرایط فعلی که در نوبت رسیدگی در صحن قرار دارد به دنبال جلوگیری از ثبت مهریه‌های سنگین و در نظر گرفتن مالیات برای ثبت مهریه‌های سنگین است. واقعیت این است که زندانی شدن افراد در این باره برای خانم‌ها مهریه نمی‌شود و از طرف دیگر افزایش تعداد زندانیان را هم به همراه دارد.

 

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس در طرح جدید خود به دنبال آن است تا با تعیین سقف برای ثبت مهریه‌های سنگین به ازای تعداد سکه‌های آن مالیات تحت عنوان حق ثبت دریافت شود تا از این طریق شاهد جلوگیری از تعیین و ثبت مهریه‌های سنگین شویم.

 

ابوترابی خاطرنشان کرد: طرح مجلس در این باره درد شرایط کنونی در نوبت رسیدگی در صحن قرار دارد و طبق گفته رئیس مجلس بنا است تا پس از اتمام بررسی و تصویب لایحه برنامه هفتم توسعه برای تصویب در دستور کار مجلس قرار گیرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار